Siste nytt

er at noen få har betalt årets giro, av forskjellige grunner er ikke den sendt ut i år, håper de som ønsker støtte oss ,så vi blir ferdig med prosjektet i Navøyvågen betaler inn kontingent på kr 300 Til konto : 36285622233 Eller vips: 106421 Ankergjengenbåtlag

vell overstått ferie

Å for en sommer,😎 heldig de som har fått nytt den på sjøen.. fortsatt båt løs så dugnad blir det lite av.  Håper de som har vert i Navøyvågen har tatt godt vare på plassen, er sikkert noe småting som må fikses men det får vi se om vi får ordnet i løpet av høsten. Vi har et laftebygg som skal ferdigstilles, håper på fremdrift der så vi kan få nyte kvelden under tak så ikke myggen spiser oss opp.

Ha en strålende høst med mange fine turer på sjøen🙂

kommer med info når det skjer noe 😲🤩😲


Siste nytt

Hei hei medlemer, på rabatt siden, ligger  det nå inne ny avtale hos Sotranot
😀😀😀
Så skal eg få oppdater meldemslisten og sende ut en liten påminning om det er noen som har glemt kontigenten og fremdelses vil være med i det gode selskap.
Undertegned er for tiden båtlaus, og det blir da ikke mye sjøliv med det første, så kos dere iNavøyvågen så kommer 😀vi sterkt tilbake med dugnad på laftebygget.

God påske

Ønsker alle en god påske og starten for mange på årets båtsesong.
Medlemskontingenten kommer på mail og håper flest mulig vil være med videre.
Håpet for årets sesong er å få grillhuset ferdig og at vi får til ei samling med båt-laget. kos dere i påsken og så treffes vi plutselig på😀

Haustfest for båtlagets medlemer og venner

Her ligger innbydelsen til årets fest😀


https://1drv.ms/w/s!AtG-e2y4klAiizJ-p_jqLYPUD2Kr
Avlyst

vellykket men våt åpningshelg

Åpningsfest

Helgen 16-18 juni ble Navøyvågen brygge åpnet, med fullpakket program og med liv og røre på kaien.

Siden 2013 har En meget produktiv og engasjert gjeng hovedsakelig fra Sund og Fjell stått på og gjort dugnad i nordre Navøyvågen som ligg tvers over fjorden borte i Austevoll. Ankergjengen båtlag ble hovedsakelig startet fordi vi ønsket flere tilrettelagte uthavner i Hordaland. Så vi tok kontakt med Åge Landro som har vert vår kontaktperson i Bof, og han var positiv men og redd vi bare var en døgnflue og at det ikke kom til å bli gjennomført dette store prosjektet. Nå står anlegget der, med flytebrygge, 300m2 med kai og et grida bygg som skal forhåpentligvis stå ferdig i høst, et anlegg som er bygget for å vare , kvalitet og med en flott finish. Her er det lagt ned utrolig mange timer med dugnad, betong, stein, skruer, plank, latter, lek, kreativitet, felles måltider og nye bekjentskaper fra hele fylket.

Så i helgen var det offisiell åpning det var lagt opp til mange aktiviteter både fredag og lørdag, Aristocats skulle og spille om kvelden, men det var ikkje værgudene med på dessverre. Men vi fikk en liten smakebit fra Siv Berge og Roy Vorland, de stemte i og gav oss litt av deres stemmeprakt, før dei reiste heim igjen i regnet. Været kan ingen gjøre noe med, men dette er en utrolig gjeng som ikke lar været sette en stopper for humøret så ved anlegget lå det 25 båter og hadde det hvert fint vær skulle vi nok hatt plass til ca 20 båter til. BOF kom lørdag og serverte mange rosende ord, gjengen hadde bakt kaker og laget langbord for anledningen. Bjarte forland fra styret i Ankergjengen båtlag mottok blomster og lovnad om støtte på 50 000 til ferdigstilling av grinda bygget. Dei var mektig imponert over anleggets kvalitet og omfang. Helgen var lagt opp med quiz og lotteri på fredagen, spikerslag, flaskeslepp , knutekurs for å lære litt fortøyningsknuter og vår egen vri på en triatlon lørdag. Premiebordet var fullspekket av flotte gaver fra næringslivet, så alle som kom var med og deltok fikk en premie for innsatsen.

Vi har fått en del støtte fra blant annet, Gjensidigestiftinga, fjellbåtlag, BMF, kleppebåtlag, SE-TEC, Knappen sjø, Telavåg fiskeoppdrett, Telle tre, Klepsvik og sønn og ikkje minst Toft Mesterrør som har hvert enestående i prosessen. Som du ser bare sponsorer fra fjell og sund, vi har syntes det har hvert laber interesse fra næringslivet og media i austevoll og det er jo synd da dette er en unik perle i deres skjærgård. Så har du ikke vert her så er det verd en tur om du er i båt, eller går deg en tur på Skår i Austevoll, det ligger bare 1176 steg fra veien.

det blir offisiell åpningsfest helgen 16-19 juni.
 det blir lagt opp til aktiviteter for store og små
BOF kommer lørdag med prominente gjester
det blir live musikk med Aristocats på kvelden.
Om dere kommer send en melding til båtlaget slik at vi har oversikt på antall båter vi må plasere, da BOF har reservert yttersiden på brygga de timene de skal være her er dette viktig.

 Here er programmet:

Ankergjengen båtlag ønsker velkommen til offisiell åpning av Navøyvågen brygge helgen 16-18 juni.

Program:
Fredag: 
20.00 quiz  på kaien med jentene
Vin Lotteri
Lørdag:
Kl.11.00 spikerslag for 0-6 år - spikerslag for 7-12 år
Kl.12.00-mini triatlon 
mellom kl.  13-15 åpning med BOF  og servering av kake
Kl. 16.00 knute kurs 
Kl. 17.00 badeball slepp m premier
Kl. 18.00 er grillene klar og det blir kos på kaien.
Ca Kl.21 live musikk med Aristocats

vi har fått Vips

Nå er vi blitt moderne og har ordnet oss vips.
Om du vil støtte arbeidet i navøyvågen el. skal betale for vimpel el. lignende så er det bare å vipse til: 106421 Ankergjengenbåtlag

her skal eg prøve å legge inn om det blir dugnad

9- 11. juni dugnad- her blir det siste innspurt før den store åpningsfesten neste helg. Er nok å gjøre så bare kom

fra 25. mai

 er noen som skal bort å skru, gjøre ferdig skjørt og mulig få støypt plate i 

grinda stova


19-21. mai

 legge dekke og lage skjørt

12-14. Mai

Denne helgen blir det å legge dekke på kaien. Så kom å bli med ta med skrumaskin og godt humør🤩🤩

28/4 -29/4 

Dugnad i Navøyna fredag og lørdag , støyping av siste søyle rekke

Siste nytt

Da settes det en dato den 20. mai som frist i år for fornying av medlemskap. etter den datoen må du melde deg inn igjen om du ikke har fornyet før. da blir medlemslisten oppdatert og navn fjernet. 
Så håper du fortsatt er med

😀😉😲😎🤩🤭🙃😲😀

mail på vei.

snart vår

det kribler vel i kroppen etter varme og sol.....
vi går inn i årets første vår måned mars og tenker det er mange som gleder seg til ny båtsesong.
 Vii Ankergjengen håper at mange blir med på våre sosiale og produktive dugnader ut over våren. Vi håper å få støypt den siste rekka med søyler i april, slik at kaien kan stå klar til åpning i sommer. Så vi satser på godt oppmøte når vi kaller inn til dugnad
da håper eg alle som er medlem blir glad når de får mail av meg rundt påsketider med varsel om fornying av medlemskapet i vårt eminente selskap😀fram til da ha en strålende marsmåned 🙃🤭😎😀

God ferie

Hei 
Ankergjengen båtlag fekk for ei tid tilbake midler fra Gjensidige øremerket til gangvei grillhuset og kai  .
Dette skulle være ferdig til 26 mai i år , men vi har fått utsatt dette til 1 oktober - viss vi ikke klarer dette risikerer vi  att midlene bortfaller, og det må vi jo ikke la skje🤔
Arbeidet med boring av armmering te søylene er godt i gang og den innerste rekka. Er ferdig.
Dette skal videre forskales rundt og støypes  , dette setter vi av første helga i august til  eller og andre helgen, vi kommer tilbake med mer info når det nærme seg.

Ang grindverk bygging  so må gjøres , Så håper vi flere vil bidra , dette skal prefabrikeres i Forlandsvåg  og vi har en mal liggende ).
Håper nåken kan være med på dette slik at vi får dette ferdig i løpet av september skal se om eg får satt opp noen datoer og klokkeslett.

Så da godtfolk håper eg dere får en rekreativ ferie og starter meg mye energi som dere vil bruke sammen med oss for å få prosjektet i havn.

God ferie nyt hvert dag uansett om du er i båt, tar fly, kjører bil eller er hjemme😎🙂

Problemer med hjemmesiden

Eg har store porblemer med medlemslisten vå, eg får ikke oppdatert den med nye medlemer eller tatt vekk de som ikke er med lenger, så beklager viss noen kommer inn og får sett på den at den ikke er oppdater. Da har eg dessverre måtte slette alle de flott bildene på medlemssiden, ligger nå bare en navneliste , men håper å oppdatere med båtnavn og båttype etter hvert.

Samling

FISKEHELG i Navøyvågen 4-5.juni
 No har dere sikkert lest litt om havfiskedronningen vår Judith Brommeland, og hun er så klart medlem i Ankergjengen :) Hun skal være med oss og arrangere FISKEHELG i Navøyvågen .Det blir fiskekonkurranse, quiz og litt annet. Om noen er interessert i havfiske, så svarer sikkert Judith på spørsmål :)
  Håper noen kan lage fiskesuppe der ute så vi kan ha felles lunsj lørdagen. Vi har masse flotte premier, håper på stort fremmøte og fint vær. 
 Greit for oss som arrangerer dette, å vite hvor mange som kommer ca, med hensyn til premier og annet
 Mvh oss i Espita ;)

ønsker oss et slikt el lignende

🙂  Vi har et ønske om å bli sponset med et skikkelig leke\klatre\dissestativ til alle ungene som ferdes i Navøyvågen. Fikk dessverre avslag fra Gjensidige...
 Vet du om noen som kunne tenkt seg å sponse oss?
 ta kontakt🙂😀😉

Glad nyhet

Det ble jammen en hyggelig førjuls gave i år og.
Vi takker Bergen motorbåtforening for  pengegaven til Navøyvågen brygge 🙂
Det kommer godt med i prosjektet.

 Vi venter og i spenning på gjensidigestiftelesen om de har en hyggelig gave til alle aktive barn, unge og lekne voksne som besøker Navøyvågen ⚓️

På tide å fornye sitt medlemskap

Hei! minner om årets kontingent  😀😉😲🙃😎
Da er kontigenten for året sendt ut på mail. Har du ikke mottatt den, har eg nok feil epost.....

Ny medlems fordel

Diesel og elektro service a/s

Vi har fått avtale om 15% på alle reservedeler, de forhandler blant annet eber varmere, generatorer  og zf gear. litt høgere rabatt på nykjøp.
Se hjemmeside for fulstedig oversikt. 

Referase om du skal handle er Ankergjengen båtlag.
 
Se fler medlemsfordeler under siden medlemsfordeler

innbydelse til julebord

 da er innbydelsen laget og forhåpentligvis havner den i mailboksen din \deres .viss ikke er det nok en feil et sted.

første mann til mølla !!

så meld deg på dette blir gøy😀

Siste nytt

Toppen av smålighet😰
I løpet av september  har noen stjøle motor og reim til blandemaskinen😢 så det satte jo en brems i arbeidet med støyping. 

Invitasjon til høsttur

Første helgen i oktober 2-4 inviterer vi gjengen med på tur til vakre Rosendal. Det blir fokus på tur og toptur til Melderskin 1426 moh tar ca 7-8 timer, men fortvil ikke om du liker lavere topper så har Rosendal et brett utvalg av flotte turmuligheter på 1,2 ,3 eller 4 timers lengde😀
Håper værguder er med oss. Og vi satser på felles grilling lørdag. Vil og bli litt aktiviteter for store og små😉
Legg gjerne igjen en melding om dere blir med🗻🌞👟👞👟
Hilsen arrangemang komiteen  ⚓️

God sommer

I disse deilige ferietider vil vi ønske dere en riktig så god ferie. Nyt livet og opparbeid gode minner😄
Så treffes vi forhåpentligvis til høsten for litt jobbing og sosialt i Navøyvågen🍻🔨🔧🔩🍴☕️☀️😜😆😀⚓️

referat fra årsmøte

Det ble avholdt årsmøte i går den 12\4-15 oppmøte var ikke noe å skryte av, men de som kom ble godt mottatt med info og deilige vafler og kafe.

Under her finner du referatet fra møtet.


http://1drv.ms/1NycY3d


NB!

Vi trenger en person som føler seg kallet til å være med å lage litt aktivitet sammen med arrangementskomiteen hadde det hvert fint om du videreformidler det til styret 😀 

årsmøte

her er innkallingen til årets årsmøte.

 søndag 12.4-15 kl 18.00


https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=225092B86C7BBED1!915&authkey=!AGd8JLw4VdRyqFk

Ny sesong og fornying av medlemskap

Da banker sesongen på døra med vår i luften😀

 De som ikke mottar epost av meg i løpet av mars\april med innbetalings giro, må gi meg en pling for da har jeg ikke rett epost adr.


 ps!

Rolf Magne Ebbesvik
Arne Glesnes
disse fikk eg i retur med feil epost adresse
 

Gleder oss stort til ny sesong fremdrift i Navøyvågen og hyggelige samlinger med gamle og nye og kommende medlemmer🙂😉😎🙃😀🙂


vervekampanje

hei😀

kjenner du noen som ønsker å bli medlem?

 vi har en vimpel med brodert nr 100 på

 vi er hele 94 båter så mangler ikke mange nå før denne vimpelen får en eier🙃

Om du betaler inn din  medlemsavgift nå,   så merk innbetalingen med medlemsavgift, er så mye greier å vite hva som er hva på kontoen da 😀

Julegave på forskudd🎁🎅💰

😄😃😀 i dag har vi fått en skikkelig julegave på forskudd🎁
Vi kan meddele alle som bruker og vil være en del av ankergjengens dugnads ånd ,at vi har fått tildelt den nette sum av kr 190500 til prosjekt Navøyvågen. ⚓️🚣🚤⛵️Så her er det bare å nyte jula og brette opp erma og ta fatt på jobben, vi gleder oss😄😃😄🍻 skål!

Julebord

TUSEN TAKK😀 til alle som var med på årets julebord og gjorde det til nok et vellykket og kjekk kveld. Maten smakte fortreffelig, bildene var det mye flott å sjå, underholdning ble det og litt av...ja så preika me, smakte på det me hadde i glasset og dansa til langt ut i de små timer  gleder meg til neste gang 🤩

innbydelse til årets julebord

hei
 håper du har mottat denne på mail, viss ikke gi meg en lyd 🤭

badestigen på plass

Jippi 😀😎🙃resultatet etter bade kampanjen vår, er montert.Det var mange som støttet oss med å ikke bade slik at vi kunne få en badestige på plass. Så da er det mye enklere å komme seg opp etter et forfriskende bad🙃😀

Søknader til Gjensidige om stønad er sendt

🙂Ja så var nye søknader sendt med håp om støtte til vårt prosjekt. Så da er det bare å vente på svar Som vi selvfølgelig håper er positivt.
Når vi er no i gang sender vi og en søknad til SR bank, håper jo på litt støtte der og 😉

Da nærmer ferien seg med stormskritt og jeg håper alle våre flotte medlemmer får en fantastisk ferie 😎
Vi har fortsatt noen som ikke har fornyet sitt medlemskap og håper dere leser dette, ble litt tull med utsending av giro i år, den kom litt for tidlig, så kan ta en del av skylden for att ikke alle fikk det med seg. men et lurt tips, når du betaler den legg den inn som et fast trekk en gang i året i mai ,så blir den ikke glemt🙂 konto: 365622233 kr 300


Om 14 dager er vår båt pakket og klar for seilas til det blide Sørlandet, så skal du den veien kanskje vi møtes da           G O D S O M M E R

for ein effektiv og strålande gjeng som er på dugnad her i Navøyvågen 😀
1. trinn er ferdig og me håpar mange får glede av å bruke anlegget i sommar og i lang tid fremover.
Så med ein oppfordring: ta vare på plassen, bruk den flotte grillbenken til å sette griller på, slik at det ikkje blir svimerker i treverket. Kos dere her, men forlat stedet slik du vil at det skal se ut når du kommer her. ta bosset dit med deg, ikke kast det i sjøen eller la det ligge på land da får alle en god opplevelse av stedet og dets vakre natur

                                   😀🙂🤩😘😎🙃

 Styret i ankergjengen hoppet i havet i dag, videoen fikk eg ikke lastet opp her, så om du har facebook kan du se den der http://https://www.facebook.com/photo.php?v=10152037108520685
vet ikke om alle får sett denne, men utfordringen går ut på at alle medlemmer er utfordret til å hoppe i havet, viss ikke må de betale kr 200 til båtlaget 😀
 så selvfølgelig håper vi færrest mulig bader og heller sponser båtlaget med 200 ekstra kroner

Det blir sosialt samvær i Navøyvågen etter at pliktene er unnagjort på skoler rundt om . Da lager vi langbord og tar med oss det vi vil ha og spise...for eksempel rømmegrøt med tilbehør.
🙃😀😎🤩🙂

Da har vi en ny levering av snaps glass, 360 kr for 6 glass
Ring el send en melding til Bjarte Forland på 95831570 om dere vil kjøpe 🤩

Sesongen er godt i gang 🙂

Og vi er godt i gang med brygger og kaier, neste på lista er grillhuset, men vi trenger dessverre mye midler for å få til dette, og vi trenger innspill om hvor vi kan søke midler til Navøy prosjektet. Som sikkert en del har fått med seg ble det et negativt svar fra Gjensidige og Storebrand, derfor må vi ut å søke midler hos andre aktører. Noen ideer???? Vi har hvert så heldig å få noe penger fra noen bedrifter og lag, se på sponsorsiden der står det hvem vi har fått penger av.
Kjenner du noen eller jobber hos noen som deler ut midler til allmennyttige formål, så tips oss eller be om å få prospektet av prosjektet tilsendt pr. epost du  sender en  forespørsel til stale.ophus@gmail.com så får du det av han. Vi er ivrige og ønsker å komme videre så bare kom å vær med, vi koser oss sammen ,putler og bygger og skrur, ler og går tur, ja det er flott i Navøyvågen 😀

la ut noen bilder fra den kjekke helga vi jobba dugnad på bryggene
😉 😀

Vi smiler stort å gleder oss over at bryggene er ankret opp i Navøyvågen, litt arbeid gjenstår enda når det gjelder forankring, men de er da på plass.😀

Ja så var søknaden sendt. vår eminente formann og nestleder har brukt de siste dagene godt. Mange timers grubling og formulering og iherdig skriving, håper vi gir resultat i midler, slik at vi kan komme godt i gang med prosjekt Navøyvåg.Det er bare til å krysse fingre og tær og håpe på positivt svar i desember.

Hei alle medlemmer! Håper dere har satt av neste helg til å være med på felles Haust-fest-helg ved Nutec. Vi har planlagt mye gøy for både store og små!! Helgen starter opp med Sjørøverdisco for alle på fredagskvelden. Da vil vi at dere stiller som sjørøvere hele gjengen   Vi tenkte å få til felleslunsj lørdagen, der de som vil være med på dette tar med litt ingredienser (fisken håper vi at vi kan "plukke" fersk) . Lørdagskvelden tenker vi å fyre opp noen griller til felles grilling. Maten fikser dere selv. Vi håper at dette høres fristende ut å være med på  Kjekt om dere kommenterer under her om dere vil være med. Hilsen Merethe, Espen og Nils Magne i arr.komiteen 
sjørøver ballet starter fredag 30.08  kl 20.00

Har lagt ut litt bilder fra fremdriften av bryggene til Navøy vågen. Samtidig ligger det en link til godkjenningen vi har fått fra Austevoll kommune der. Dette ligger  på sidenprosjekt Navøyvågen


Medlemsrabatt hos Gantic

http://www.youtube.com/watch?v=Bz9BTYWuatc 
her er link til video av GantiCharger på youtube 

Her er og en presentasjon av laderen på deres hjemmeside


Rettelse angående samling siste helg i August. Da vi ikke har helt ferdigstilt bryggene i Navøyvågen,har det blitt ordnet at den vil bli på Nutec i Austefjorden. vi vil legge opp til litt aktiviteter for store og små, 🤩

Vi har og setlet dato for julebord. Det blir den 7.desember.
Påmelding kommer det mer info om når det nermer seg.🙂


yeas da var alle 6 byggetrinn godkjent hos Austevoll kommune og bryggene kan slepes ut og ankres opp 😀😀🙂😀😀🙃

Denne kom i posten og det kan jo komme godt med å ha en bøye klar i Navøyvågen.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bryggene er sjøsatt 
 men vi har ikke fått karsignalet ,enda klagefris er ute. så venter bare på det før vi kan slepe bryggene over i Navøyvågen

mai 2013
da var nabovarsler og søknader for prosjekt Navøyvågen sendt avgårde til Austevoll kommune og naboer. Da er det bare til å vente i spenning på svar og når vi kan starte. men vi er no i gang og bryggene er på plass i Austefjorden for rehabilitering.

april 2013
Ankernytt:litt roligt på båtfronten no vintersdagen men det jobbes litt i kulissene (sakte men sikkert). Sist fredag var det møte med Bof der vi blei enige om at båtlaget skal stå for søknadsprosessen for prosjekt Navøyvågen. Førstkommende fredag altso i måro skal vi til Austevoll på førehanskonferanse ang prosjektet so no får vi håpa da løsna litt.:-) kan og melda om at vi i dag har kjøpt flytebrygge på 22 x 3 meter som er tenkt som trinn 1 av prosjektet på nordsiden av vågen:-).Byggene krever litt egen innsats før sjøsetting men kommer til og bli heise bra!!!!!🙂
Førstkommende mandag blir det styremøte for og lage en agenda til årsmøte i båtlaget. Info kommer
Takk for sei.....

Ankernytt: førehandskonferansen med Austevoll kommune var veldig positiv og vi fekk ein del nyttig info ang søknads prosessen. Deriblant at vi kan søkja om mellombels bruksløyve (3 ukers behandlingstid)for flytebryggene som er bra med tanke på at dispensasjons søknaden vil ta et stykke tid. Det som og kom fram er at søknadsprosessen totalt vil koste Kr 34000. Eg har i dag fått bekrefta at Bof vil bidra med Kr 20000. Dvs at vi kan sende inn søknad om mellombels bruksløyve for flytebryggene samt dispensasjons søknaden for heile prosjektet. Med andre ord er det mulig vi kan få ut flytebrygger i Navøyvågen allerede førstkommende sesong.:-) Takk til Bergen og omland friluftsråd for bidraget!!!!!!!! Gode forslag til kor vi kan få støtte til resten av søknadene samt kor vi kan få tak i flyteelement til bryggene mottas med takk..

Ja så var det og vel gjennomført😀 litt labert oppmøte som er ubeskrivelig skuffende MEN da er det dess lettere å få gjennomslag for de saker som blir tatt opp.😎
Referat fra møte kommer må bare skrive det ferdig først.🤭
Så til de som kom, hyggelig og håper både kaffe, saft og de gode vaflene til Beate smakte himmelsk😘 til dere andre får nøye dere med å lese referatet og så håper eg vi treffes for en hyggelig prat  i løpet av sesongen 🙂


                                   HA EN STRÅLENDES UKE 
                                                🙃

her er tegningen av grillhytta som er tiltenkt i Navøyvågen , prosessen er i gang men vi må nok ha litt tolmodighet enda før vi kan sette i gang prosjektet.
 En annen ting, Friluftsrådet har bett om å få bruke et bilde fra Smeholmen i pinsten. De er nok imponert over hvor godt utnyttet den lille bryggen deres ble :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.05 | 20:47

01.05.18
Type: giroMottaker: Ankergjengen Båtlag 5379 Steinsland
Beløp: 300,00
Status:
Til:
Ankergjengen Båtlag 5379 Steinsland 3628 56 22233
Melding:
Ny medle

...
11.04 | 00:23

Fint om alle NYE medlemmer etter innbetaling ,sender en mail te Monica med litt info om dåke, dette for å bli registrert og få tilsendt vimpel .

...
28.06 | 10:14
Ankergjengen båtlag har mottatt 25
10.06 | 21:07
bilde prosjekt Navøy har mottatt 6
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE